HOME Aanmelden Donateur worden
Documenten Bestuur Over ons

Budget Kringloop Ter Apel

Op zaterdag 2 juni 2018 opent Budget Kringloop Ter Apel haar deuren in het pand van Stichting Minimahulp. Deze gebeurtenis valt samen met een open dag. Er is gratis fris, thee en koffie, er zijn patat en hamburgers voor 0,80, er is een springkussen voor de kids, er is een gratis bingo en er is om 14 uur een veiling t.b.v. het goede doel (stichting minimahulp).

De opzet van deze nieuwe kringloop winkel is "voor en door minima" De winkel is voor iedereen toegankelijk maar ingeschreven minima krijgen 50% korting op alle prijzen en minima in nood krijgen eerste levensbehoeften zoals kleding en witgoed gratis indien zij dat erg hard nodig hebben en er geen geld voor is. Dit viel eerst onder de witgoedbank en de kledingbank en is nu dus samen gebracht in de kringloopwinkel.

U vindt Budget Kringloop Ter Apel aan de Mercuriusweg 1e (naast de KARWEI). Tel: 0615401044
De openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur.
Er staat voor iedereen altijd een gratis kopje koffie klaar.
kringloopwinkel budget kringloop ter apel